top of page

"Som barn levde jag mig in i stereotypen av den ”duktiga flickan” och var så rädd att göra fel, att jag ibland inte vågade göra något alls. Jag vet att jag inte är ensam om den tanken, jag vet hur destruktiv den rollen är och hur mycket den faktiskt begränsar en kroppsligt, själsligt, yrkesmässigt och mentalt. Den eviga jakten på 'perfektion'.

Idag är jag stolt över min resa och jag har lärt mig att ta för mig av alla sidor av mig - trots att det tagit mig lång tid att hamna där jag är idag. Nu utmanar jag bilden av duktiga tjejer varje dag, i mitt yrke, i min kreativitet och i min vardag.

 

Det här är mitt manifest, ett kontrakt jag ingår med mig själv, där jag väljer att avstå från ramarna som jag placerats i. Ramarna som begränsat mig, min konst och min kropp i världen. Jag lovar att vara en levande produkt av min historia. En lång historia av revolutionärer, kreatörer och inspiratörer. I mitt blod strömmar viljan till förändring, det är ett arv som jag kommer göra allt jag kan för att förvalta och utveckla vidare. Med den här sidan vill jag inspirera till kreativitet och storytelling " 

 

- Wendy "Wutäng" Francis

KULTURELLA AVTRYCK

poesi
senaste
bottom of page