"Som barn levde jag mig in i stereotypen av den ”duktiga flickan” och var så rädd att göra fel, att jag ibland inte vågade göra något alls. Jag vet att jag inte är ensam om den tanken, jag vet hur destruktiv den rollen är och hur mycket den faktiskt begränsar en kroppsligt, själsligt, yrkesmässigt och mentalt. Den eviga jakten på 'perfektion'.

Idag är jag stolt över min resa och jag har lärt mig att ta för mig av alla sidor av mig - trots att det tagit mig lång tid att hamna där jag är idag. Nu utmanar jag bilden av duktiga tjejer varje dag, i mitt yrke, i min kreativitet och i min vardag.

 

Det här är mitt manifest, ett kontrakt jag ingår med mig själv, där jag väljer att avstå från ramarna som jag placerats i. Ramarna som begränsat mig, min konst och min kropp i världen. Jag lovar att vara en levande produkt av min historia. En lång historia av revolutionärer, kreatörer och inspiratörer. I mitt blod strömmar viljan till förändring, det är ett arv som jag kommer göra allt jag kan för att förvalta och utveckla vidare. Med den här sidan vill jag inspirera till kreativitet och storytelling " 

 

- Wendy "Wutäng" Francis

KULTURELLA AVTRYCK

 

January 29, 2018

Är det värt att älska någon som ändå kommer att dö? Shit, jag öppnade för hårt! Låt mig starta om, börja på nytt, vända blad. Allt är en ständig blandning av..

January 29, 2018

Ni frågar mig vart jag kommer ifrån, ”från början”. Om och om igen. Jag svarar Stockholm, men ni förväntar er något annat..

January 29, 2018

Om jag fick en chans skulle jag ge dig mitt liv. Bädda ner din kropp i nyplockade rosenblad och göra din hud lika len som..

January 29, 2018

Jag stod i duschen för en stund sen och lät händerna smyga över min kropp med tvål,när jag kände en bula ta plats strax ovanför mina revben. Folk säger att

January 29, 2018

Vi bad om nya dagar, bad om solstrålar och sommarregn. Nu står vi vid platsen där..

January 29, 2018

Ibland vill jag passera, som det som känns men som du inte ser. Vara värmen som myser..

Please reload

senaste
Please reload

Please reload

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

© 2018 Good Girls Riot