"Som barn levde jag mig in i stereotypen av den ”duktiga flickan” och var så rädd att göra fel, att jag ibland inte vågade göra något alls. Jag vet att jag inte är ensam om den tanken, jag vet hur destruktiv den rollen är och hur mycket den faktiskt begränsar en kroppsligt, själsligt, yrkesmässigt och mentalt. Den eviga jakten på 'perfektion'.

Idag är jag stolt över min resa och jag har lärt mig att ta för mig av alla sidor av mig - trots att det tagit mig lång tid att hamna där jag är idag. Nu utmanar jag bilden av duktiga tjejer varje dag, i mitt yrke, i min kreativitet och i min vardag.

 

Det här är mitt manifest, ett kontrakt jag ingår med mig själv, där jag väljer att avstå från ramarna som jag placerats i. Ramarna som begränsat mig, min konst och min kropp i världen. Jag lovar att vara en levande produkt av min historia. En lång historia av revolutionärer, kreatörer och inspiratörer. I mitt blod strömmar viljan till förändring, det är ett arv som jag kommer göra allt jag kan för att förvalta och utveckla vidare. Med den här sidan vill jag inspirera till kreativitet och storytelling " 

 

- Wendy "Wutäng" Francis

KULTURELLA AVTRYCK

 

Jag blev kär på röda linjen. Sen den dagen är du med mig genom alla stationer. Över spärrar..

(To the women who are not strong) I break. Like my voice after screaming at the top of my lungs, reaching for the stars with every fibre of my...

Jag är ett museum, ett arkiv av mina föräldrars DNA. Ett bibliotek..

Please reload

senaste
Please reload

Please reload

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

© 2018 Good Girls Riot